MCROBOX SKENERSKA OPREMA

A2++  FOLIO

A2+  KIOSK PROFI / PROFI V

A2+  ULTRA

A3 SPIRIT

X71 / X150 KAMERA

A2 COBRA / A1 COBRA

A2 ARCHIVE PRO / A1 ARCHIVE PRO

A3 FALCON

A1+ MOSQUITO / A0+ HORNET

A1 DRAGON

A1 LIZARD

HIBRID

A1 FLASH

REPRO PLOČA

MULTISPEKTRAL

Više od 20 standardiziranih modela površine    

skeniranja od A3 do  2x A0

Neke značajne zajedničke osobine Microbox skenera su vrhunska razina kvalitete slike , brzina rada i dugotrajna stabilnost i u 7/24 radu  uz niski intenzitet održavanja. Microbox kamere 71 i 150 Mpx sa Schneider industrijskom optikom nemaju pokretnih mehaničkih elemenata. Velika dubinska oštrina omogućuje rad bez namještanja žarišta kao i skeniranje 3D predložaka.

XINO

XINO skeneri njemačkog proizvođača Janich&Klass namijenjeni su obradi velikog volumena dokumentacije. Robusna konstrukcija omogućiti će dugogodišnji neprekidni rad, po potrebi i u smjenama, uz racionalno održavanje.

Posebno dizajnirane kamere osiguravaju kvalitetu slike u skladu s ISO 19264-1b.

Na izbor su modeli S713 (130 listova/min), S717 (170 listova/min) i S722 (220 listova/min) jednostrano ili dvostrano, crno bijelo, siva skala ili boja uključujući multistream.

XINO skener u kombinaciji s učinkovitom programskom opremom XINO Capture i Dpuscan predstavlja učinkovito radno mjesto za protočnu obradu velikih količina papirnate dokumentacije.

Niz korisnih funkcija kao npr. bypass za direktno provođenje papira bez savijanja, izlučivanje separatora u realnom vremenu, interaktivni dijalozi za unos podataka, automatizirana organizacija dokumentacije putem strojnog čitanja znakova i boja, sučelje na skeneru za komunikaciju s operaterom  i brzo rješavanje problema i iznimki i dr. osiguravaju visoku iskoristivost kapaciteta.  Moguće je proširenje funkcionalnosti sustava izgradnjom složenih mrežnih rješenja dodavanjem radnih stanica za skeniranje, indeksiranje, obradu slika, prepoznavanje znakova i finalizaciju uz primjenu inteligentne automatizacije.

Upravljanje složenim mrežnim sustavima moguće je iz jedne točke čime su promjene u organizaciji i prilagođavanju obrade značajno pojednostavljena.