EM-Web-2019/1-1 

maXImum iNnOvation

Skenerski sustav koji će odgovoriti najvišim zahtjevima u pogledu kapaciteta i kvalitete rezultata.

Jedinstveni transport papira pomoću čeličnih kugli omogućava učinkovito provođenje različitih, miješanih i osjetljivih originala.

Vrhunske kamere i Rodenstock optika garancija su visoke kvalitete slike, crno bijelo, siva skala ili boja uključujući više formata istovremeno (multistream).

Sustav senzora i ugrađena inteligentna automatika nadziru obradu od uvodnika papira do eksporta sadržaja—slike i podaci u programabilnom prilagodljivom formatu. Sadržaj u procesu je enkriptiran i time zaštićen od mogućnosti intervencije izvan aplikacijom određenih radnji čime je postignut visok stupanj vjerodostojnosti procesa i time i samog konvertiranog dokumenta.

Programska oprema za skeniranje i obradu sadržaja—XINO Capture / DPU Scan je otvoren i detaljno programabilan sustav koji uključuje funkcije obrade slike, prepoznavanje znakova i teksta, dijaloge za unos podataka, automatizaciju obrade i dr. čija primjena je moguća i u složenim mrežnim konfiguracijama (DPU Server) gdje je upravljanje kompletnom obradom osigurano iz jedne točke.

XINO S700                     S4x3                      XINO Capture / DPU Scan                  XINO YouTube video

povratak